ALPHA GROEP: Groep van dienstverlenende en handelsbedrijven in Oud‑Beijerland.

 

 

De bedrijven binnen de groep zijn elk voor zich specialist in de specifieke (niche) branches. Door toepassing van optimale IT faciliteiten en met een kwalitatief hoogwaardig product kunnen we onze klanten snel en doelmatig van dienst zijn. We denken oplossingsgericht mee waardoor de mooiste (custom made) projecten met en voor onze opdrachtgevers worden gerealiseerd.

 

Alpha Holland levert relatiegeschenken en gadgets, kerstpakketten en themapakketten. In onze showroom in Oud‑Beijerland kunnen pakketten naar eigen wens worden samengesteld. Ook voor voorraadbeheer en uw eigen webshop voor medewerkers/relaties.

 

Alpha Techniek is leverancier en installateur van machines en installaties o.h.g.v. metaalontvetting, koel‑ stomerij‑ en magazijntechniek en zonnepanelen (SEI-erkenning) met een Stek en F‑gassen gecertificeerde technische dienst. 

 

Door geavanceerde IT oplossingen is inzicht in de status van installaties op afstand vaak mogelijk; ook hier onderscheiden wij ons met onze custom made oplossingen.

 

 

Alpha Fashion Support is logistiek dienstverlener in de breedste zin van het woord, zowel in de fashionindustrie als daarbuiten. 

 

Klanten, waaronder zusterbedrijf Alpha Holland, maken gebruik van onze warehousing, (fashion) service B2B en B2C, bonded warehouse, nabestellingen, VAS (o.a. reconditionering), etc.; ofwel het gehele pakket aan logistieke dienstverlening tot in het kleinste detail. Ook voor de vaak meer gecompliceerde processen zoals het retourenproces, bieden wij uitstekende oplossingen.

 

Alpha Vervoer verzorgt de distributie en biedt tevens de mogelijkheid voor transport van hangende kleding. Ons vervoersbedrijf werkt regelmatig samen met gerenommeerde externe vervoersbedrijven. 

 

Voor verwerking van de orders maken we gebruik van de logistieke dienstverlening van zusterbedrijf Alpha Fashion Support. 

 

Alpha Beheer houdt zich kleinschalig bezig met vastgoed, zowel (ver)huur en (ver)koop.

 

In samenwerking met een regionaal aannemersbedrijf realiseren wij duurzame bouwprojecten waarbij innovatieve technieken en materialen worden toegepast. 

 

 

Alpha Connect is het intern administratiekantoor van Alpha Groep voor alle administratieve handelingen t.b.v. de gehele groep en externe opdrachtgevers met specifieke kennis, geavanceerde IT oplossingen en dienstverlening op maat.